Logo: Slevové kupóny Nascocard - slevove-kupony.cz

Slevové kupóny Nascocard - slevove-kupony.cz


Ochrana osobních údajů

Základní navigace: ÚvodOchrana osobních údajů

Společnost Nascocard klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím portálu Slevové kupony vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

Získávání informací

Většinu stránek portálu Slevové kupony můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací

Hlavním důvodem získávání osobních údajů je přinášet uživatelům zajímavý obsah a kvalitní služby. Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při objednání slevy nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Zavázek chránit osobní údaje

Společnost Nascocard se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Máme povolení zpracování osobních údajů na Úřadu pro ochranu osobních údajů o zpracování dat ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb v platném znění. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

Registrace u Úřadu na ochranu osobních údajů


Hlavní menu:

Dolní menu:

» Nahoru